3 Overraskende måter kunstig intelligens kan presse markedsføring og annonsering til neste nivå

Kunstig intelligens kommer til å endre alt vi gjør innen reklame og markedsføring, men ikke på måten vi tenker på. Sannheten er at hvis den brukes riktig, kan RPA -programvare og intelligent maskinlæring gi selskaper og byråer makt til å tilby ekstraordinære opplevelser for kundene. Den typen kampanjer som beveger kunden på et følelsesmessig nivå.

Tross alt er det nøkkelen til en lojal kundebase. Folk som kommer tilbake igjen og igjen fordi de på tarmnivå vet at en virksomhet forstår dem. Steve Jobs så dette etter at en kalligrafi -klasse inspirerte designet hans til de ikoniske mac -skriftene. Kreativitet og intelligent automatisering virker som de lengste begrepene fra hverandre, men faktisk er de iboende forbundet.

Vi drukner for tiden i et hav av data. Disse dataene inneholder verdifull informasjon om forbrukernes preferanser, deres liker og misliker. Nøkkelen til å skape noe som forbrukerne virkelig ønsker. Selv giganter, for eksempel holdingselskaper, bruker en enorm mengde ressurser på å knuse tallene.

Å kombinere AI med kreativitet kan åpne opp for et helt nytt felt av markedsføring og reklame. Det er tre måter dette kan ta form på, og de er alle sammenkoblet.

Målrettede erfaringer – når du legger til AI i markedsføringsmiksen, åpnes det for en helt ny kategori i trakten. Dette betyr kuraterte opplevelser for alle forskjellige typer kunder i markedet. Fange Millenials og Baby Boomers med samme kampanje, ved hjelp av kraftige meldinger som appellerer til hver gruppe. Dette er ikke morgendagens ting. Mange byråer bruker allerede AI -teknologier til deres fordel og produserer reklame som fungerer over hele linjen. I følge Entrepreneur vil AI hjelpe selskaper med å målrette kundene mer nøyaktig og plassere budsjettkroner der de hører hjemme.

Strammere budsjetter – når vi snakker om dollar, vil den analytiske kraften til AI -programvare bidra til å løse et av de eldste problemene innen reklame. Finansieringskampanjer som leverer ROI og hjelper selskaper med å ta beregnede risikoer som lønner seg. Markedsføring og kreativ vil at budsjettene skal være høyere, og bedrifter vil kutte kostnader. Det er ingen “riktig” eller “feil” fest her. En stor del av reklamen er prøving og feiling, men det betyr bortkastede penger. Når bedrifter og byråer bruker intelligent maskinlæringsprogramvare for å analysere kundedata, går imidlertid mange gjetninger ut av vinduet. Dette skaper en positiv tilbakemeldingssløyfe, der penger kan strømme til prosjektene som trenger det og bygge rikere markedsføringsopplevelser.

Et ekteskap med reklame og data – enhver markedssjef som er verdt sitt salt, vet at den beste reklamen er mulig med data og analyse. Maskinlæringsalgoritmer gjør denne symbiotiske løkken sterkere. De utfører forseggjorte funksjoner uten å bremse kundeopplevelsen. Dette gjør at kreative team kan få raske tilbakemeldinger, noe som gir bedrifter tid til å endre tilnærming og bli smidig. I stedet for å vente på analyse for å avgjøre om en kampanje gir gjenklang, med MLAs, kan selskaper få resultater nesten i sanntid.

Don Draper ville ha drept for den typen verdi AI kan tilføre kreativitet. Det er en sjanse til å la gjetningene ligge igjen og lage mer effektive kampanjer. Liker det eller ikke, reklame og markedsføring er bare ett av de mange feltene AI kommer til å endre.

Leave a Comment