Hva er fremtiden for kunstig intelligenskurs i Sør -Afrika?

Med en økende etterspørsel etter kunstig intelligens, melder flere studenter seg på høyskoler for AI -kurs i Cape Town. Man kan finne forskjellige høyskolealternativer til ulike kursalternativer innenfor paraplyen for kunstig intelligens. Den raskt voksende teknologisektoren krever fagfolk som har ekspertise på det.

Hvis du er ny på begrepet eller ønsker å satse på en karriere innen dette feltet, har du kommet til rett sted. Vi vil fortelle deg alt du trenger å vite om å ha en karriere innen kunstig intelligens.

Er kunstig intelligens og maskinlæring det samme?

Selv om bruken deres ofte blir byttet ut, er kunstig intelligens og maskinlæring to forskjellige begreper og har forskjellige betydninger. Når det gjelder å beskrive AI, kan man si at det er konseptet med å skape teknologi som kan fungere, oppføre seg og reagere som et menneske når det settes i virkelige scenarier. Maskinlæring, derimot, jobber med begrepet selvlæring, der du mater maskinen med data, og den lærer på egen hånd. Maskinlæring er en applikasjon av AI der maskinen bruker algoritmer for å studere og lære av sine erfaringer. Hovedmålet med maskinlæring er å maksimere nøyaktigheten, men suksessraten blir overskygget. Kunstig intelligens utgjør mangelen på suksessrate og øker sjansene for å komme til det.

Karrieremuligheter for kunstig intelligens

Omfanget av AI øker eksponensielt. Jobbindustrien skal introdusere over 2 millioner stillinger innen 2030. Flertallet av selskapene innrømmer at AI har et enormt bidrag til å skape nye jobbmuligheter i teknologisektoren. Og det beste er at det ikke er én jobb, men mange du kan søke på etter at kurset er fullført.

Noen av AI -karrieremulighetene inkluderer:

  1. Robotikkprogrammerer

  2. Data Mining Analyst

  3. Videospillprogrammerer

  4. Maskinlæringsingeniør

  5. Maskinlæringsforskning

  6. Forsker

  7. Business Intelligence utvikler

  8. Programvare ingeniør

  9. Militære tjenester

  10. AI -ingeniør

Når du har fullført ditt kunstige intelligenskurs, kan du søke på jobber i disse stillingene. Lønnene kan variere fra stilling til stilling eller selskap til selskap, men det er verdt å gå for det.

Fremtiden for kunstig intelligens

Det er ikke lett å avgjøre om noe vil være aktuelt i årene som kommer eller ikke. Ny teknologisk utvikling skjer rundt oss hver dag. Så det er ikke bare ett svar på om det er et godt karrieretrinn å flytte til AI eller ikke. Men det er mange grunner til at man bør gå for det nå. Industrien trenger for tiden flere utdannede og erfarne fagfolk innen AI, og øker dermed etterspørselen etter den. Bransjen mangler utdannede fagfolk akkurat nå. Så det er et flott karrieretrinn å få din AI -kurssertifisering og komme i gang med treningen din.

Vanligvis er opptaksprosedyren for høyskoler og institutter som tilbyr kurs i AI i Sør -Afrika enkel. Det starter fra å kontrollere kvalifikasjonen til å fylle ut registreringsskjemaet og gi en inngangstest (om nødvendig). Husk at bortsett fra matematikk og datakunnskaper, kan du også trenge å utvikle kommunikasjon og forretningskunnskaper før du går inn i jobbsektoren.

Leave a Comment