Kunstig intelligens vil forandre mennesker, så samfunnet vil så dypt mennesker slutte å tenke

Kunstig intelligens vil tenke ut, innovere og strategisere mennesker på alle nivåer. En av de største utfordringene i sammenstøtet mellom AI og mennesker når det gjelder innovasjon og menneskelig intellekt – tenk på dette; I fremtiden vil kunstig intelligens drive vårt samfunn og sivilisasjon med de mest hensiktsmessige og effektive metodene og prosessene. Det forventes at mennesker følger disse nye normene som AI -systemene har skapt rett og slett fordi de anses å være de aller beste strategiene for den mest optimale gevinsten.

Antall potensielle svar for alt, hvert spørsmål som er, vil bli redusert til ett beste svar, med eksakte svar for små avledninger som også vil ha et enkelt riktig svar. Det forventes at mennesker stoler på AI -svar over sine egne tanker og fornuft, og dermed vil mennesker til slutt slutte å tenke og resonnere – mister evnen til å komme med nye ideer og konsepter eller nye løsninger på problemer sammen. Akkurat som husdyr har mindre hjerner enn sine ville dyrs kolleger med samme eksakte genetiske sekvens – når det gjelder hjernen; du bruker den eller mister den.

Akkurat som i tennis er spillet vunnet med de sikreste og beste prosentskuddene, ikke nødvendigvis triksskuddene – AI vil lene seg mot og være partisk mot prosentskuddene, ettersom det er et sannsynlighetsbasert system. Mennesker kan være gode på de vanskelige løsningene på problemer nå og igjen, men til slutt vil mester i samfunnet og sivilisasjonens sjakkbrett være kunstig intelligens, ikke dårligere menneskelig intelligens

De menneskene som er involvert i programmeringen og finjusteringen av AI i begynnelsen, vil beholde sine evner til å løse problemer og komme med unike originale tanker ved å jobbe med AI som et team, som kombinerer det beste av AI og menneskelig tanke og innsikt. Men akk, til slutt vil AI finjustere seg selv, og det vil ikke være nødvendig for mennesker å tenke i det hele tatt. AI vil lære det beste menneskelige hjerner har å tilby og allerede vite den informasjonen, og krever derfor ikke ytterligere menneskelig innspill.

Så er ‘uvitende lykke’ – vanskelig å si, men vi kan finne ut som en art snart nok hvis denne fremskrittet av teknologi og nyskapende menneskelig tanke fortsetter på den nåværende kursen. Dette er ikke science fiction – det er det vi allerede har satt i gang. Kunstig intelligens er ikke bra eller dårlig, men man kan hevde at det stort sett er bra. Tenk på dette.

Leave a Comment